Prijatelji

Jesti kod

Ne kod Džoa nego se misli na programski kod

MsBalkan predstavlja neke od saveta koje smo dobili da objavimo na blogu. Izvinjavamo se što smo ih isekli i ostavili samo najvažnije detalje pošto su surovi i vulgarni, pa vas molimo da nam šaljete ozbiljne i pristojne tekstove pošto su naši posetioci sajta uglavnom mlade osobe željne znanja. Hvala vam na pažnji.

Ovaj tekst upućujem mladim programerima ili osobama koje su na početku učenja. Treba da jedete kodove, da znate svaku sitnicu i ne počinjite projekat ako ne znate programirati do granica ludila. Kad vas u celoj ulici poznaju kao ludaka koji nešto radi na kompjuteru e onda tek sedi i radi.
Milan, Kragujevac
Ma šta php ovo ono. JAVA je mama programiranja. C plus trt mrt, vizual bla bla. Zaboravite to sve i učite Javu.
Java master, Zrenjanin
Vidim da su ovdje sve Srbi i spbska posla ali moram nešto napisati uredniku. Mislim da mladi ljudi treba da idu sa ovih prostora u svijet jer je tamo napredak. Programirati jeste zaista živjeti tako.
Tihomir, Vinkovci
Drage kolege, niste realni. Posla ima i za mlade i za stare i ne plašite buduće kolege i ne zbunjujte narod. IT sektor je odlično kotiran i kod nas i u svetu.
Baja, Niš
Mislim da je curama lakše naći posla bilo gdje. Traženije su i lakše komuniciraju sa klijentima.
Suzana, Split
Biti programer je isto što i staviti omču oko vrata i čekati da ti neko šutne stolicu na kojoj stojiš. Ako programiraš, recimo, nešto što će doneti klijentu novac, a on vidi da zbog greške u kodu svi skidaju sadržaj besplatno, e taj će ti šutne stolicu.
NemojBitiProgramer(), Subotica


MsBalkan: Šaljite vaše blogove i predloge tema koje možemo obraditi, a koje bi rado čitali. Ako možete pošaljite i sličicu da vas predstavimo kako valja. Blogove šaljite na blog[et]msbalkan.netNazad

Recenzije i komentari

Postavi komentar

Prijavi se na naš newsletter. Saznajte prvi o novim proizvodima i sniženjima

Prijavi se